Редактор: e-mail: Кадър бТВЕдна прогноза, която за първи път е правена тук.

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЕдна прогноза, която за първи път е правена тук.
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев: Язовир Камчия може да започне да прелива в понеделник

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Една прогноза, която за първи път е правена тук. Язовир " Камчия ", който на 1 декември беше празен, в случай че тези дъждове се осъществят в този размер, в който ние предвиждаме и които стартират от през днешния ден, в понеделник или вторник язовир " Камчия " може да стартира да прелива. За 120 дни в него се вляха 120 милиона кубически метра, през тези 4 месеца Варна и Бургас изпиха още 25, тъй че язовирът е цялостен догоре. Две години могат да пият Варна и Бургас. Водата отива в язовир Цонево, тъй че безусловно никакъв проблем няма, дано си прелива на независимост.

Това сподели проф. Георги Рачев в " Тази заран " по бТВ.

Преди една седмица ние си говорихме за 15, 16 градуса. Та даже и до 20 градуса. Това беше действителността преди една седмица. Просто това го нямаше, че по този начин ще се промени времето, на никое място, даже в развинтени мечти не можехме да го открием. Все едно да попиташ какъв ще бъде цветът на очите на детето, преди да почнеш да правиш секс, сподели още проф. Георги Рачев, който предвижда, че след дъждовете от през днешния ден до уикенда, времето още веднъж ще се затопли в понеделник и вторник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР